Hoogtepunten van Almeerse amateurvoetballers: deze keer Randy Paeper.

Randy Paeper: “Ik speel bij Waterwijk in een vriendenteam!

Deze keer is de 23 jarige Waterwijkspeler  Randy Paeper onze speler. Randy heeft best op jonge leeftijd veel ervaring  opgedaan in de voetballerij. De geboren Almeerder speelt bij het zaterdagteam van Waterwijk en begon op z’n zesde jaar tegen het balletje te trappen. Later kwam hij als amateur bij FC Omniworld terecht. Na later bij de selectie actief te zijn geweest werd hij gescout door FC Utrecht en had daar drie mooie jaren om vervolgens weer bij Almere City te gaan voetballen.”Toen Almere City spelers ging halen viel ik buiten de selectie maar deze ervaring nam ik lekker mee, ik heb toen m’n studie weer opgepakt en wist zeker dat ik docent binnen de sportwereld wilde worden”. Nadat Randy  cum laude geslaagd was is hij op school gaan werken als vak leerkracht sport.

Kampioen en promotie

“Bij Waterwijk ben ik met de A1 kampioen geworden en met de zondag 1 gepromoveerd. Nu ik In de tweede klasse bij Waterwijk speel zag ik weer veel vrienden terug en is het net of ik niet weg ben geweest. Ik voetbal met veel plezier in het team van onze trainer Ben Vis. Als we allemaal elke week alles geven kunnen we best hoger komen en daar streven we dan ook naar. Ons sterke punt is een combinatie van routine en jeugd en onze mentale weerbaarheid en fitheid vullen dit uitstekend aan en dat was er vorig seizoen vaak niet”. Trainer Ben Vis is blij met zijn pupil, en ziet in Randy een belangrijke speler met een sterke conditie en is een winner. Het is een fysieke dynamische middenvelder die weet hoe het spelletje gespeeld moet worden.

Hoger niveau

Randy Paeper lonkt toch nog stiekem naar een hoger niveau en hoopt deze stap toch nog eens te kunnen maken. “Ik heb veel plezier in het spelletje en wie weet komt er nog eens een scout langs die mij deze kans geeft. Wat ook belangrijk is de derde helft waar we onze wedstrijd nog eens lekker kunnen evalueren natuurlijk met een pintje in de hand want gezelligheid na de wedstrijd mag zeker niet ontbreken”. Hopelijk kan straks de competitie weer hervat worden en ziet Randy daar met zijn teamgenoten erg naar uit. Wij denken dat zij zeker niet de enigen zijn.

Geschreven door