MAIN Energie in Almere

MAIN Energie, de Energiepartner van zakelijk Nederland, is maandag 5 juli verhuisd naar de Oplagestraat 1 in Almere. De verhuizing naar Almere is een logische stap gezien MAIN en Almere al langere tijd een goede relatie hebben door verschillende zakelijke initiatieven.

Zo is MAIN al jaren de hoofdsponsor van de Almere Business Challenge. Tijdens deze Challenge wordt geld ingezameld voor goede doelen.

Duurzaam advies

De energieprofessionals van MAIN Energie geven onder andere advies op het gebied van energiebesparing, energiewetgeving en duurzame initiatieven zoals laadpalen en zonnepanelen. Het doel is altijd een langdurige duurzame samenwerking, welke leidt tot het optimaal inzetten van de energie en lagere energiekosten. Daarbij heeft MAIN ook altijd een passend energiecontract voor gas en/of elektriciteit met toegang tot het MAIN Energie Platform.

Nieuw pand

Het nieuwe pand van MAIN in de Oplagestraat is volledig verbouwd. Het is gericht op creativiteit, samenwerking en duurzaamheid en sluit nu volledig aan op de visie van MAIN: zakelijk Nederland helpen met duurzaamheidsvraagstukken in de energietransitie.

Afgelopen week stonden verschillende festiviteiten op het programma, maar vanaf heden zal MAIN haar dienstverlening verder gaan oppakken vanuit Almere met als doel nog meer tevreden duurzame klanten. Meer informatie kunt u vinden op de website van MAIN: https://www.mainenergie.nl/.

Geschreven door