Keuken Kampioen verlengt contract met eerste divisie.

De eerste divisie blijft voorlopig de Keuken Kampioen Divisie heten. Het bedrijf heeft het contract met de op een na hoogste voetbalklasse in Nederland verlengd voor onbetaalde tijd. De naam van Keuken Kampioen is sinds 2018 verbonden aan de divisie waar Almere City in speelt.

Uniek in voetbal

Marc Boele, algemeen directeur van de Coöperatie Eerste Divisie is blij met verlenging van het contract: “Een verlenging voor onbepaalde tijd is uniek in het voetbal en geeft een enorm positief signaal af aan alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie.”

Ook John Bes, algemeen directeur van Almere City FC, is tevreden: “In tijden van onzekerheid is het fantastisch nieuws dat een bedrijf zich langdurig wilt committeren aan onze divisie.” Het laatste weekend van augustus speelt Almere City FC de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie.

Geschreven door