Opnieuw blessure voor Balker bij start nieuwe club.

De Almeerse profvoetballer Radinio Balker heeft op de training bij zijn nieuwe club FC Groningen een zware blessure opgelopen. De 22-jarige verdediger, die de afgelopen jaren werd geplaagd door veel blessures, is tenminste enkele maanden uitgeschakeld.

De Groningse club meldt niet om wat voor blessure het gaat. Balker werd deze zomer overgenomen van eerstedivisionist Almere City, waar de verdediger werd opgeleid. “Ik had het begin bij mijn nieuwe club ook anders voorgesteld, maar ik ga er alles aan doen om sterker terug te komen”, zegt Balker op de site van FC Groningen.

Balker tekende aan het begin van dit seizoen voor drie jaar bij Groningen. Hij gaf aan dat hij een heel goed gevoel had bij zijn nieuwe club. Volgens een sportverslaggever van RTV Noord is Balker zelfs het hele seizoen uitgeschakeld.

Geschreven door