Paul Quasten stopt per direct met zijn voetbalcarrière

Voetballer Paul Quasten uit Almere stopt per direct met voetballen. Dat meldt zijn oude werkgever RKC Waalwijk. De afgelopen vier seizoenen speelde de 36-jarige linksback voor de eredivisieclub, maar omdat RKC wil verjongen mocht Quasten uitkijken naar een andere ploeg.

Quasten gaf eind juni nog aan om komend seizoen nog actief te willen zijn in de Eredivisie. Nu besluit de Almeerder dus toch om zijn kicksen aan de wilgen te hangen.

Quasten speelde in de jeugdopleiding bij Ajax, maar drong daar niet door tot de hoofdmacht. Zijn debuut in het profvoetbal maakte hij bij FC Volendam. Daarna speelde hij bij Willem II, Almere City FC en als laatste bij RKC Waalwijk. Met die ploeg promoveerde hij in 2019 naar de Eredivisie.

Paul Quasten was vrijdag 9 juli te gast in de serie ‘Terug naar de Topsportklas’. 25 jaar geleden startte de eerste topsportklas op het Echnaton in Almere. In die klas zat ook cabaretier en presentator Mo Hersi. Hij zoekt zijn toenmalige klasgenoten op. Quasten was daar één van.

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door