Voetballer Rullens tekent profcontract bij Almere City.

Voetballer Jordy Rullens heeft maandagmiddag zijn eerste profcontract bij Almere City FC getekend. De 20-jarige verdediger heeft zich voor 2,5 seizoenen aan de club verbonden, waar hij tot nu toe zijn hele loopbaan doorbracht. Eerder dit seizoen maakte hij zijn officiële debuut voor Almere City in de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht.

Jeugdopleiding.

De geboren Almeerder kwam als 10-jarig jochie in de jeugdopleiding van Almere City terecht. Hij kwam over van FC Almere. Rullens doorliep de gehele jeugdopleiding en maakte op 19 november zijn officiële debuut. Rullens: “Dit is een droom die werkelijkheid wordt en waar ik intensief naartoe heb gewerkt. Na tien jaar hard werken bij de club, ben ik blij om nu als Almeerder hier mijn eerste profcontract te tekenen.”

In totaal hebben vijf jeugdspelers hun debuut gemaakt voor Almere City FC dit seizoen: Marcelencio Esajas, Jordy Rullens, Layee Kromah, Ezra Hoogenboom en Joshua Zimmerman.

Doorstromen van de jeugd.

“Een van onze speerpunten dit seizoen is om spelers door te laten stromen vanuit de jeugd. Jordy heeft met zijn verdedigende kwaliteiten een contract afgedwongen en zijn plafond is nog lang niet in zicht.” aldus de manager.

Geschreven door