Poging tot ontvoering, Politie heeft uw hulp nodig

Donderdag 8 juli werd aan het Slurterplantsoen in Almere een meisje van acht jaar tegen haar wil door een man in een busje geduwd. men is hard op zoek naar de bestuurder van het busje en roepen daarbij uw hulp in. Zo is te lezen op facenbook.

Tussen 15:40 en 15:55 uur spelen twee meisjes tikkertje aan het Slurterplantsoen. Dan komt er een busje aangereden met een licht getinte man erin. Hij probeert een van de meisjes mee te nemen. Het meisje kan gelukkig tijdig wegkomen.

Uit onderzoek weten we dat er rond dit tijdstip een mogelijke donkergekleurde auto door de straat reed die wellicht meer heeft gezien. Deze auto met donkere of geblindeerde achterramen moest stoppen terwijl het meisje op de grond lag. Dit is geweest op het Slufterplantsoen ter hoogte van basisschool de Phanta Rei. In de auto zaten een man en vrouw van middelbare leeftijd.

Zat u in deze auto? Of weet u van wie deze auto is? We komen graag met u in contact, omdat u hopelijk belangrijke informatie voor ons heeft om deze zaak op te lossen. Bel dan met 0900-8844. Ook is het mogelijk om anoniem te melden via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geschreven door