Sportmasseur Arie Mengers nog steeds belangrijk voor sporters.

Bij iedere sportvereniging is een sportmasseur zeer belangrijk, blessures begeleiden en verhelpen staat zeker hoog in het vaandel bij de clubs. FC Almere maakt al lange tijd van de diensten van Arie Mengers gebruik die nog steeds veel plezier en voldoening ondervindt van zijn werk. Er waren leuke ervaringen met ouders en kinderen die veel baat hadden van de diensten van de masseur. Ook bij de tegenstanders was Arie Mengers altijd bereid zijn helpende hand te bieden. Grote waardering is er van spelers die op de gekste tijden bij hem binnen kunnen lopen als blessure zich voor deden. Kortom de ideale man om bij een club zijn werk te doen in belang van spelers en tot voldoening voor hemzelf.

andere clubs

Nadat Mengers al eerder bij andere clubs als Flevo 80, FC Almere en SC Buitenboys diverse spelers had bijgestaan is hij momenteel weer bij FC Almere actief. De in 1954 geboren Mengers werkte in de loop der jaren met zeker 45 stagiaires en zag er diverse  ook slagen. Er waren ook wel wat dieptepunten o.a.met het overlijden van zijn vrouw en van Richard Nieuwenhuizen destijds bij SC Buitenboys. Deze twee gebeurtenissen grepen hem erg aan. 

Momenteel doet Arie Mengers weer zijn stinkende best om spelers te ondersteunen met zijn vakmanschap. Verder is hij trots op zijn eerdere werkzaamheden als verpleegkundige waar hij ook veel waarderingen voor oogste. Mooi dat deze mensen  zich optimaal inzetten in hun vakgebied.

Mergers ziet uit naar het competitievoetbal dat straks weer gaat starten en zal zich ook dan weer volledig inzetten voor de sporters.

Geschreven door