Vaccinatiegraadmeter WTC Almere heeft er weer groene verdiepingen erbij

GGD Flevoland en de gemeente Almere maken vandaag bekend dat 89.027 Almeerders door de GGD zijn gevaccineerd. 12.000 inwoners van Almere zijn door de huisartsen gevaccineerd. In totaal zijn tot nu toe 101.027 inwoners gevaccineerd.

Dat betekent dat er weer meer verdiepingen van het WTC Almere, ’s werelds grootste vaccinatiegraadmeter, groen kleuren. Vanaf begin deze week zijn 21 van de 29 verdiepingen groen verlicht.

De WTC-toren in Almere is voor de duur van de campagne #almerevaccineren veranderd in één grote vaccinatiegraadmeter.

GGD Flevoland werkt nauw samen met de gemeente Almere en Ondernemersvereniging OVSA om inwoners te informeren over het vaccineren tegen corona. De lokale radiozender EasyFM95.5 brengt dagelijks informatie over het vaccineren.

Geschreven door