Assistent-trainer Rijsdijk vertrekt per direct bij Almere City FC

Assistent-coach Jeroen Rijsdijk heeft besloten per direct te vertrekken bij Almere City FC. Hij heeft dit besluit genomen omdat zijn ambitie niet strookt met zijn huidige rol als assistent-trainer van Gertjan Verbeek.

Rijsdijk was sinds januari 2020 actief bij Almere City. Hij kwam toen over van Jong Sparta. In eerste instantie was hij de assistent van toenmalig hoofdtrainer Ole Tobiasen. Vorig seizoen werd Rijsdijk in maart 2021 interim hoofdcoach na het ontslag van Ole Tobiasen. Onder leiding van Rijsdijk werd Almere in de eerste ronde van de play-offs uitgeschakeld door NEC.

Komend seizoen zou Rijsdijk assistent worden onder de nieuwe trainer Gertjan Verbeek, maar één week voor de competitiestart heeft hij nu besloten de club te verlaten. Almere City gaat de komende periode op zoek naar een opvolger voor Rijsdijk.

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door