Nieuwe assistent trainer voor Almere City FC

Oud-international Jeffrey Talan wordt de nieuwe assistent-trainer van Almere City FC. Talan voegt zich per direct bij de technische staf, omdat Tim Bakens is ingegaan op een contractaanbieding bij Helmond Sport. 

Hoofdtrainer Alex Pastoor vormt nu samen met zijn assistenten Talan en Hedwiges Maduro en keeperstrainer Serge van der Ban de technische staf van de club.

Talan was sinds seizoen 2019 assistent-trainer bij het eerste elftal van SC Heerenveen, maar moest hij in seizoen 2002-2003 een punt achter zijn actieve loopbaan zetten vanwege een knieblessure. De acht voudig Oranje-international werd in 2010 jeugdtrainer van SC Heerenveen en promoveerde daar in 2016 tot Hoofd Jeugdopleidingen.

Tim Bakens sloot in april 2020 aan bij de technische staf van het eerste elftal van Almere City FC, ter ondersteuning van toenmalig trainer Ole Tobiasen. Bakens kwam toen over uit de jeugdopleiding, waar hij een jaar lang dienst deed als plaatsvervangend Hoofd Jeugdopleidingen. In november 2021 was de assistent-trainer een aantal wedstrijden interim hoofdtrainer na het vertrek van Gertjan Verbeek.

Bron: OF.

Geschreven door