Politie zoekt getuigen van een vernieling op het Forum in Stad

De recherche zoekt getuigen van een vernieling en openlijke geweldpleging gepleegd in een fastfoodrestaurant op het Forum in het centrum van Almere.

Zaterdag 28 augustus rond 22.50 uur was het personeel vlak voor sluitingstijd bezig met de schoonmaak. Een groep van ongeveer 10 personen kwam het restaurant binnen en begon gelijk met rotzooi trappen. Ze schreeuwden tegen het personeel en scholden hen uit. Ook werden er spullen die op de balie lagen naar medewerkers gegooid. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de schrik zit er goed in.

De groep verliet vervolgens het fastfoodrestaurant en liet een ravage achter. Er is aangifte gedaan en beeldmateriaal zal door de recherche worden onderzocht. Mogelijk dat er getuigen zijn die deze groep mannen rond 22.50 uur heeft zien staan op het Forum. Was jij rond dat tijdstip op het Forum? of heb je informatie waar de politie iets aan heeft. Geef je info dan door via 0900-8844 en vermeld het volgende nummer 202175085.

Geschreven door