Voorbeschouwing oefenduels Almeerse zaterdagclubs.

Er zijn momenteel al diverse duels afgewerkt door Almeerse amateurclubs. Tot nu toe speelde ASC Waterwijk tegen DCG, Spakenburg en SVL.Het leverde de ploeg van Ben Vis een nederlaag een overwinning en gelijkspel op. Tegen DCG was er een verliespartij. Gelijk werd het tegen SVL en winst op Spakenburg. Zaterdag gaat men op bezoek bij Hercules en begint dit duel om 14.30 uur.

FC Almere doet het allesbehalve goed, won wel het duel tegen Desto maar tegen Delta Sports ‘95 ging met 0-1 onderuit. Afgelopen dinsdag was er weer een nederlaag te noteren want sv Loosdrecht was de veel betere ploeg en wist zeven keer het net te vinden Almere lukte dit niet. De ploeg van Charly Olf hoopt zaterdag bij Unicum beter voor de dag te komen en kan misschien weer wat completer uitkomen. Het duel in Lelystad begint om 15.00 uur.

SC Buitenboys, de ploeg van trainer Mark Steur won de twee oefenwedstrijden tegen Ajax 2 en tegen OSV. Zaterdag komt sv Diemen naar sportpark Polderkwartier en komende dinsdag verwelkomt men het Amstelveense Sporting Martinus. Het duel met Diemen begint zaterdag om 15.00 uur.  

Later verslag over de oefenduels.

Geschreven door