Walibi Holland op zoek naar meer scare actors voor extra Halloween-beleving

Walibi Holland organiseert dit jaar weer Halloween Fright Nights. Nieuw dit jaar is dat de gruwelijke Halloween-ervaring ook doorgaat in een aantal huisjes op vakantiepark Walibi Village. Voor die nieuwe beleving – en voor de experiences in het park – worden nu extra acteurs gezocht.

Halloween Fright Nights in Walibi Holland is al 21 jaar een begrip. Sinds 2019 kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar overdag griezelen tijdens de Halloween Spooky Days. Daar komt nu een extra beleving in vakantiepark Walibi Village bij.

Ook in het park wordt gewerkt aan nieuwe horror-attracties. “Nu ons halloween-aanbod groeit, hebben we ook meer scare actors nodig”, vertelt Manager Entertainment & Events Bianca Leemrijse. “We kunnen alle hulp goed gebruiken. Daarom is er een nieuwe auditiedag ingepland, voor iedereen die ervan droomt om anderen nachtmerries te bezorgen.”

Scare actors komen terecht in een Scare Zone of Haunted House. Er geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. Welke rol een acteur uiteindelijk gaat spelen, wordt door het castingteam bepaald aan de hand van de auditie. Walibi zorgt voor een marktconform salaris en een reiskostenvergoeding, plus een speciale scare-training. Er is geen ervaring of toneelopleiding voor nodig.

De auditie vindt plaats op aanstaande donderdag 26 augustus, in verschillende tijdvakken. Acteurs moeten tijdens Halloween Fright Nights of Halloween Spooky Days het liefst 10 dagen beschikbaar zijn. Aanmelden kan tot en met woensdag 25 augustus via het aanmeldformulier op https://www.walibi.nl/nl/halloween-fright-nights-vacatures

Het kopen van tickets voor Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days is ook al mogelijk, de voorverkoop is afgelopen donderdag van start gegaan.

Geschreven door