Winst voor Waterwijk,verlies voor FC Almere.

Bij FC Almere wil het nog maar niet lukken om tot winst te komen in de oefencampagne. Bij Unicum ging men maar liefst voor de tweede keer deze week ruim onderuit. Het werd 7-1 en geeft men de doelpunten wel heel makkelijk weg. Trainer Charly Olf heeft nog veel werk te verrichten om zijn ploeg weer aan het voetballen te krijgen. Hopelijk komt hier snel verandering in. Komende zaterdag in een bekerwedstrijd kan men hier een begin mee maken.

Onderuit

ASC Waterwijk deed het beter en versloeg Hercules met 1-2. Douwe Willemars miste eerst een behoorlijke kans maar niet veel later werd hij onderuit gehaald kon Lesley Vlieger de toegekende strafschop verzilveren: 0-1. Dezelfde Vlieger maakte ook Waterwijks tweede goal nadat Desmond Mensen de bal panklaar lag voor Vlieger: 0-2. In de slotfase deed Hercules nog iets terug en zo eindigde dit duel in 1-2 voor de Almeerders.

Beker

Dinsdag speelt Waterwijk nog een oefenduel bij Unicum en begint zaterdag de bekercompetitie waar Waterwijk het tegen Nieuwland zal opnemen. FC Almere gaat zaterdag op bezoek bij KFC in Koog a.d. Zaan.

Geschreven door