Zondagteam ASC Waterwijk verliest van FC Almere 023.

Waterwijk begon sterk tegen FC Almere en had in balbezit over de gehele wedstrijd de overhand. FC Almere O23 beschikte over snelle en behendige buitenspelers waaronder oud Waterwijk- speler Lorenzo van Huizen. Waterwijk komt wel op een 1-0 voorsprong.

Waarop FC Almere vrij snel de gelijkmaker maakt uit een corner. In de omschakeling was FC Almere sterk en daaruit maakte ze ook de 1-2. Gezien het balbezit van Waterwijk was men de bovenliggende partij. Het bleef tot de rust bij deze stand.

In de 2e helft maakte een Waterwijk-speler een speler  een snoeiharde tackle waardoor men  met 10 man kwam te staan. Na de rode kaart zakte Waterwijk ver weg en liep Almere uit en scoorde  nog 4 goals.

lang niet compleet

Waterwijk-trainer Geruilio Koenders: “ We hadden twaalf afwezige waaronder een groot gedeelte van de basisploeg. Dit mag natuurlijk geen excuus zijn. ik denk dat we mentaal echt nog grote stappen te zetten hebben en die zullen we voor een gedeelte ook in de competitie moeten maken. Het is een proces en die zullen we met elkaar moeten volbrengen en daar gaan we natuurlijk voor” : aldus Koenders die nog genoeg potentie in zijn team ziet !

Geschreven door