Bekerwedstrijden Almeerse clubs komend weekend.

Zaterdag en zondag staat er weer een bekerprogramma gepland.

Zo gaat FC Almere op eigen veld de strijd aan met het Bussumse BFC. Het team van trainer Charly Olf moest vorige week haar meerdere erkennen in KFC (4-2).

Morgen heeft men weer een uitstekende tegenstander in BFC dat straks in de competitie in de tweede klasse B uitkomt. Als de Almeerders weer compleet kunnen aantreden kan men misschien de eerste overwinning boeken.

ASC Waterwijk dat vorige week ook al verloor van Nieuwland (4-0) gaat op bezoek bij eersteklasser sv Huizen. De ploeg van trainer Ben Vis is vastbesloten om sterk voor de dag te komen en kan het ook nog eens een mooie test zijn tegen deze eersteklasser.

SC Buitenboys speelt in een uitwedstrijd tegen Robinhood. De Almeerders wonnen vorige week ruim van sv Diemen en zullen zaterdag ook graag de winst naar zich toe willen trekken. Als het team van Mark Steur compleet is kan dat zomaar gebeuren.

Forza Almere ontvangt op sportpark Bok de Korver ZSGO. Vorige week ging men met 5-2 onderuit bij VOP. Of men zich zaterdag kan herstellen wordt later duidelijk. 

Sporting Almere waar trainer Sandor Augustijn zijn contract in leverde kan momenteel maar moeilijk een zaterdag 1 op de been brengen en zijn de bekerduels ook dan ook uitgesteld.Hopelijk kan men straks wel in competitieverband aantreden.

Geschreven door