Trainer Ben Vis erg in trek bij diverse clubs

Nadat de Almeerse voetbaltrainer Ben Vis gevraagd werd om bij voetbalclub IVV het seizoen af te maken als interim-trainer is hij ook al verzekerd van een nieuwe club voor komend seizoen. Eersteklasser ASV De Dijk heeft voor komend seizoen Ben Vis aangetrokken als nieuwe trainer.

Uitstekend duo

Samen met Ron van Niekerk gaat Vis komende seizoen de scepter zwaaien bij de eersteklasser.Dit lijkt ons een uitstekend duo daar beide trainers hun sporen al ruimschoots verdiend hebben in het amateurvoetbal. Ben Vis is een oude bekende bij De Dijk. Vis was als voetballer actief bij het toen nog bestaande Rood Wit-A, een van de voorlopers van De Dijk. Ook had hij de jeugd destijds onder zijn hoede en was hij trainer van het eerste team van de zaterdagtak. Verder was hij jaren trainer bij ASC Waterwijk. Momenteel is hij dus interim-trainer bij IVV en heeft daar de opdracht meegekregen om het eerste team voor de eerste klasse te behouden.

Verdere ontwikkeling

Hij zal komend seizoen bij De Dijk samen met Ron van Niekerk verantwoordelijk worden gehouden voor het eerste elftal. Van Niekerk zal zich daarnaast ook gaan bezighouden met de verdere ontwikkeling van de technische organisatie binnen De Dijk. Van Niekerk heeft ervaring in binnen- en buitenland en is momenteel ook als interim-trainer actief in Badhoevedorp bij eersteklasser SCPB ’22.

Geschreven door