Veel waardering voor Jeugdtrainer Peter Kruithof bij sv Diemen.

Sv Diemen heeft voor dit seizoen Peter Kruithof aangetrokken als trainer/coach van het  team van sv Diemen 023 dat uitkomt in de derde divisie van de K.N.V.B. Het jeugdplan van de club trok Kruithof over de streep.

Vertrouwen.

De Almeerder heeft z’n sporen als trainer in het amateurvoetbal ruimschoots verdiend. Kruithof was o.a trainer van diverse Almeerse en Amsterdamsche clubs. Zijn ervaring en enthousiasme kan bij de club goed van pas komen. Het bestuur van sv Diemen is blij met de trainer en zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet.

Past in het plaatje.

Kruithof over de aanstelling: “ Het Jeugdplan van de club trok mij enorm aan en paste in het plaatje wat ik voor ogen had. Ik ben al een paar maanden bezig en zie nu al verbeteringen en heb de beschikking over een leergierige en gretige selectie die alles willen geven en dat geldt voor mij hetzelfde. Als het van beide kanten klikt werkt het perfect en kun je met elkaar veel bereiken. 

Heerlijk om te werken met jeugdspelers.

Het tactische gedeelte spreekt mij ook ontzettend aan en is vaak heel belangrijk in een wedstrijd, verder mist de groep  wel scholing maar daar werken we hard aan en de medewerking van het bestuur is prima. sv Diemen is een mooie club waar veel mogelijk is en dat past wel in mijn denkwijze om de jeugd van deze club op een hoger niveau te brengen. Verder vinden we de opzet van het jeugdplan ook bij de andere teams terug en zo hoort het ook”,aldus Kruithof die het heerlijk vindt om met jeugdspelers te werken! 

Waardering.

“ De club en ik zijn blij dat de samenwerking optimaal is en ik mijn ervaring op diverse punten kwijt kan wat straks bij de jeugd van sv Diemen van pas kan komen. Ik ervaar dat de waardering naar mij toe erg groot is en dat doet een trainer goed en stimuleert natuurlijk om er een mooi seizoen van te maken.

Komende zaterdag speelt sv Diemen 023 tegen Legmeervogels 023. aanvang 12.45 uur.

Geschreven door