Doe mee aan de zonnepanelenactie

Wil je misschien zonnepanelen aanschaffen maar weet je niet waar je moet beginnen?

Doe mee aan de zonnepanelenactie. Je wordt begeleid door specialisten en door de aankoop van inwoners in Almere te bundelen, kun je de zonnepanelen aanschaffen tegen een scherpere prijs. De actie is opgezet door de gemeente Almere in samenwerking met het Regionaal Energieloket.

De zonnepanelenactie

Je kunt je vrijblijvend inschrijven voor de zonnepanelenactie. Bewoners die zich hebben ingeschreven, krijgen een uitnodiging om een digitale woningopname in te plannen met de installateur. Tijdens deze woningopname geeft de installateur advies over onder andere de hoeveelheid en locatie van de zonnepanelen. Kort na de woningopname ontvang je een persoonlijke offerte. Hierna kun je besluiten of je meedoet met de actie.

Installateurs uit de regio

Technische specialisten van Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die de installaties van zonnepanelen zal uitvoeren.

Online informatiebijeenkomst 28 oktober

Op donderdag 28 oktober 2021 wordt een online informatiebijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt de zonnepanelenactie verder toegelicht en kun je vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur.

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven voor de bijeenkomst en/of de actie op de website van het Regionaal Energieloket.

Geschreven door