Flink breidt boodschappen bezorgservice in Nederland uit naar Almere

Verse boodschappen geleverd binnen 10 minuten? Flink maakt het mogelijk. Vanaf vandaag bezorgt Flink in 15 steden!

Flink zorgt voor een heuse shop revolutie in de supermarktwereld. De app biedt een verbazingwekkend snelle en eenvoudige bezorgservice van goede producten voor supermarktprijzen. Klinkt goed toch? Zo hoef je geen tijd meer te besteden aan het doen van boodschappen, maar haal je toch alles wat je nodig hebt vliegensvlug in huis.

Het assortiment van de online supermarkt bevat meer dan 2.000 producten: van eetrijpe avocados en verse frambozen tot allesreiniger en droogshampoo. Of je nu wilt lunchen met een snelle maaltijdsalade, of alle ingrediënten voor een heerlijk diner wilt laten bezorgen: met Flink staan je boodschappen in een mum van tijd op het aanrecht.

De Flink-app is sinds een aantal maanden al te gebruiken in tien steden: Utrecht, Delft, TilburgDen Haag, Amsterdam, Haarlem, Breda, Groningen, Hilversum, Eindhoven, Rotterdam, Apeldoorn, Enschede en Deventer. Vanaf nu is ook Almere aan de bezorggebieden toegevoegd. De online supermarkt gaat ook in de rest van Nederland bezorgen en verwacht dit jaar vestigingen te openen in verschillende Nederlandse steden. Flink is op dit moment één van de snelst groeiende bedrijven in Europa.

Flink opent eerste hub in Almere

Vanaf 13 oktober is ook de eerste hub in Almere geopend. Na Delft, Utrecht, Den Haag, Tilburg, Amsterdam, Haarlem, Breda, Groningen, Hilversum, Eindhoven, Rotterdam, Apeldoorn, Enschede en Deventer, is Almere daarmee inmiddels de vijftiende stad waar je de Flink fietskoeriers met de roze tassen vol boodschappen voorbij ziet komen!

Wat maakt Flink uniek?

Met een divers assortiment aan verse, biologische, fair trade en vegan producten is Flink de ideale one-stop online supermarkt. De startup zet zich daarnaast in om samen te werken met lokale merken.

“We voelen ons zeer betrokken bij de wijken waar wij actief zijn. We werken samen met veel lokale leveranciers om de beste lokale specialiteiten aan te bieden. Daarbij stellen we klanten en lokale bedrijven in staat om te profiteren van onze geweldige bezorgservice van 10 minuten. Stel je voor dat je de lekkerste hapjes en drankjes, van verse pasta tot lokaal gebrouwen bier, in een mum van tijd in huis hebt zonder dat je de deur uit hoeft. Dat is toch ideaal?” – Benjamin Zagel, Managing Director.

Echt vrij in je vrije tijd

Al meer dan 100 jaar is de manier waarop mensen boodschappen doen vrijwel hetzelfde. In het beste geval is het een routine, in het slechtste geval voelt het aan als een rotklus.

Flink neemt alle shop stress weg en zorgt ervoor dat je ook écht vrij bent in je vrije tijd. Zo bestel je je boodschappen in een paar stappen via de Flink-app. Zonder wachtrijen, lege schappen, gesjouw of tijdverlies!

Slechts 10 minuten levertijd, flink snel geleverd!

Binnen tien minuten worden al je boodschappen bij je thuis geleverd, op een milieuvriendelijke manier door eerlijk betaalde fietskoeriers. Flink, toch! Bovendien werkt Flink samen met lokale producenten om steden zoveel mogelijk te supporten, en om een volwaardig assortiment aan te kunnen bieden.

Flink versnelt niet alleen het winkelproces, maar wil ook fundamenteel verandering teweegbrengen. De focus ligt voor Flink dan ook op de consumentenervaring. Zo biedt deze nieuwe speler op de markt via een eenvoudige app en snelle levering het perfecte alternatief voor de traditionele supermarkt.

Heel Nederland wordt nu Flink

Terwijl de app al beschikbaar is om te downloaden voor Apple en Android toestellen in heel Nederland is de bezorgdienst tot op heden beschikbaar in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Delft, Tilburg, Haarlem, Breda, Groningen, Hilversum, Eindhoven, Rotterdam, Apeldoorn, Enschede, Deventer en Almere. Flink zal eind 2021 in nog een aantal andere Nederlandse steden actief zijn. De kaart in de app wordt regelmatig bijgewerkt zodat je kan zien hoe heel Nederland ‘Flink pink’ wordt.

Geschreven door