Gratis meespelen met de AJSO Strijkersklas!

Gratis meespelen met de AJSO Strijkersklas!

Op woensdagmiddag 27 oktober 2021 start de Strijkersklas van de stichting Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO). Wij zoeken nog jonge violisten en cellisten die laagdrempelig kennis willen maken met het orkestspel. Kinderen van 6 jaar of ouder, die al een tijdje viool, cello of contrabas spelen, zijn welkom. De Strijkersklas staat onder leiding van een enthousiaste dirigent en geeft een paar concerten per jaar. Meer informatie is te vinden op de website van het AJSO!

Als lid van de Rabobank kunt u onze Strijkersklas steunen door te stemmen via Rabo ClubSupport. Kijk in de bankierenapp onder service. Met uw bijdrage kunnen we jonge violisten en cellisten gratis kennis laten maken met het orkestspel. Want een echt symfonieorkest kan natuurlijk niet zonder strijkers!  

Geschreven door