Politie zoek getuigen beroving Stad

Een nog onbekende man beroofde maandag 11 oktober een 19-jarige inwoner uit Almere van zijn scooter en enkele persoonlijke eigendommen. De politie stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer reed die avond, kort voor middernacht over het Stumeypad in Almere. Op de brug vlak voor het Fongerspad moest het slachtoffer stoppen omdat een onbekende man op hem af kwam rennen. Tot zijn ontzetting richtte de man een vuurwapen op hem. Hij moest vervolgens zijn persoonlijke eigendommen in de buddy seat van zijn scooter doen. Hiermee was het nog niet klaar. De man nam ook zijn scooter af. Dwong het slachtoffer af te stappen en reed vervolgens op zijn scooter weg in de richting van Almere-haven.

Van de dader is het volgende signalement bekend
Hij is ongeveer 20 jaar oud, heeft een blanke huidskleur en een slank postuur/ Zijn lengte is ongeveer 185 centimeter. De man droeg een zwarte bomber-jack met capuchon over hoofd en een zwarte joggingsbroek met zwarte schoenen. Hij had zijn gezicht afgeschermd vanaf kin tot onder ogen.

Heeft u informatie?
Heeft u informatie over deze beroving? Bel dan met de politie in Almere via 0900-8844. Of maak gebruik van het tipformulier. 

Geschreven door