Buddy Vedder brengt oude legendes tot leven in het theater

Buddy Vedder en de zevenkoppige band ‘A Perfect Combination’ staan met hun voorstelling ‘The Legends We’ve lost’ vanaf dit najaar voor het eerst in de Nederlandse theaters.

Samen nemen ze je mee terug naar de jaren ’70 en ’80 en eren ze de helden die ons zijn ontvallen, maar door hun muziek onsterfelijk zijn geworden. Een avond vol dansvloerkrakers, discoklassiekers en popjuwelen gegarandeerd! Van oktober 2022 t/m mei 2023 in het theater bij jou in de buurt.

Buddy Vedder & A Perfect Combination slaan in deze swingende voorstelling een brug tussen de sound van nu en de groove van toen. Ze brengen een ode aan de muzikale legendes! De muzikale helden van nu staan op de schouders van de muzikale helden van toen. Bruno Mars, Justin Timberlake, Ariana Grande… De lijst van wereldartiesten die zich hebben laten inspireren door de songs uit de ’70s en ’80s is eindeloos. Wie wat langer luistert naar de hits van dit moment, hoort de invloeden van The Eagles, Whitney Houston en natuurlijk Michael Jackson terug in de huidige top 40. The Legends We’ve Lost zal voor de meesten een avond van herkenning zijn en voor anderen een avond vol ontdekking, maar voor iedereen een feestelijke theatershow waarbij stilzitten onmogelijk is.

“Als kind droomde ik dat ik net als Michael Jackson op het podium zou staan. Dat ik nu The King Of Pop en al mijn andere muzikale voorbeelden mag eren is een bijzonder moment in mijn leven. Omringd door de beste muzikanten van Nederland, met unieke arrangementen en swingende medleys doen we er alles aan om onze (en misschien ook jouw) helden de ode te brengen die ze verdienen.” – Buddy Vedder

Foto’s aangeleverd Klik op foto voor grote afbeelding

Geschreven door