Vaccinatielocatie Almere is verhuisd naar Rondebeltweg

De corona-vaccinatielocatie is verhuisd van Almere Haven naar de Rondebeltweg 52 in Almere Stad. De nieuwe vaccinatielocatie bevindt zich in hetzelfde tijdelijke gebouw als de corona-teststraat van GGD Flevoland.

Vorige week zondag werd in sporthal van Almere Haven al de laatste prik gezet. “Wij zijn trots op wat we in deze locatie gedaan hebben”, meldt GGD Flevoland. “We hebben er vele duizenden Flevolanders mogen vaccineren. Het is echter tijd om deze sporthal weer te laten zijn waar hij voor is: een prachtige ruimte om in te sporten en op een fijne manier met je gezondheid bezig te zijn. We zijn daarom blij dat we de locatie weer voor dit doel hebben kunnen teruggeven aan de Almeerders.”

GGD Flevoland vaccineert verder aan de Rondebeltweg. Wie zich daar wil laten vaccineren kan langskomen zonder afspraak. Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.prikkenzonderafspraak.nl.

Geschreven door