Werkzaamheden Tsjaikowskypad en Kampenweg

Maandag 11 oktober beginnen werkzaamheden aan het fietspad Tsjaikowskypad in Almere Stad West. Het fietspad wordt verbreed naar vier meter. De werkzaamheden duren tot vrijdag 5 november a.s..

Het Tsjaikowskypad is dan afgesloten tussen de busbaanoversteek Kampenweg/Giethoornpad en de aansluiting met het fietspad Den Uylpad. Ook is het deel van het Tsjaikowskypad tussen de sporthal Stedenwijk en het Cruijff Court afgesloten. Een omleidingsroute wordt aangegeven met gele borden.

Vanaf zaterdag 16 oktober gaat de gemeente het riool en het asfalt herstellen van de Kampenweg tussen de busbaanoversteek en de Lenthehof. De werkzaamheden duren tot en met zondag 24 oktober 2021. Het Lenthehof is dan niet toegankelijk voor verkeer. Dit betekent dat u tijdelijk het Lenthehof niet op de gebruikelijke manier kan bereiken.  Het verkeer van en naar het Lenthehof kan via een tijdelijke doorgang achter de gymzaal van het Echnaton naar de Zwolleweg rijden om zo de wijk in en uit te komen.

Geschreven door