Groot onderhoud N702 Hogering/Buitenring

De provincie start met grootonderhoud op de N702 terhoogte van de Vaart en Almere Buiten. Fase 1: dinsdag 29 augustus tot 11 september.

Hinder

De weg blijft zoveel mogelijk open, maar er zijn minder rijstroken beschikbaar. Daarnaast zijn gedeelten van de Hogering en de Buitenring ‘s nachts of in het weekend gesloten. 

Reisinformatie

Tijdens het werk is de weg niet dicht, maar zijn er rijstroken dicht waardoor er minder capaciteit is op de Hogering / Buitenring. Dit kan op drukke tijden voor files zorgen. 

Industrieterrein de Vaart 

De provincie en gemeente adviseren verkeer dat van Amsterdam naar industrieterrein de Vaart (en v.v.) gaat de volgende routes te nemen:

  • Tijdens de werkzaamheden tussen de Grasweg en de Tussenring gebruik maken van de A6 en de Tussenring.
  • Tijdens de werkzaamheden tussen de Tussenring en de Polderdreef/Grote Vaartweg gebruik maken van de A6 en de Buitenring.

Werkzaamheden

Provincie Flevoland werkt aan de weg en de viaducten. We vervangen de tussen- en deklagen asfalt evenals de geleiderails. Verschillende werkzaamheden aan bruggen en viaducten bestaan uit het herstellen van beton en het vervangen van voegen. Ook vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats bij de aansluiting van de Tussenring op de Hogering. 

Geschreven door