Wegwerkzaamheden aansluiting Tussenring en kruispunten Hogering en Buitenring N702

Van maandag 16 tot en met 27 oktober werkt de provincie aan de aansluiting van de Tussenring op de Hogering. Tijdens de werkzaamheden zijn de toeritten naar de Hogering en Buitenring op de volgende data gesloten:

  • Maandag 16 en dinsdag 17 oktober van 21.00 tot 06.00 uur de Tussenring vanaf de Vrijheidsdreef tot aan de Hogering. De Hogering vanaf de Markerdreef tot aan de Polderdreef.
  • Maandag 16 oktober 06.00 uur t/m vrijdag 21 oktober 22.00 uur toerit naar de Hogering.
  • Maandag 23 oktober 06.00 uur t/m vrijdag 27 oktober 22.00 uur toerit naar de Buitenring.

Verkeer van en naar bedrijventerrein De Vaart kan via de A6 richting de Buitenring rijden. De omleidingen staan op borden langs de weg aangegeven.

Beperkte toegang kruispunten Hogering en Buitenring N702 

Van vrijdag 13 oktober 21.00 uur t/m zaterdag 14 oktober 23.00 uur is er beperkte toegang naar de kruispunten van de Buitenring – Grote Vaartweg/Polderdreef en de kruising van de Hogering-Markerdreef. Dit betekent dat autoverkeer en regulier transport via één rijbaan in en één rijbaan uit kan rijden, waarbij enkel rechtsaf de Buitenring op richting Amsterdam beschikbaar is. Om richting Lelystad te gaan, kun je via de Tussenring bij de A6 komen. Het is niet mogelijk om met bijzonder transport de beschikbare rijbanen op te komen. Mogelijk zorgt dit voor meer reistijd. 
De kruising Hogering – Markerdreef is komend weekend vanaf de Markerkant volledig gesloten. De omleiding loopt via de Muziekdreef.

Meer informatie over het groot onderhoud Hogering en Buitenring op de website van de provincie Flevoland.

Geschreven door