Buitenboys op koers na zege op De Meer. (6-0).

Buitenboys heeft in de zaterdag derde klasse B het heft stevig in handen, pakte de ploeg van Mark Steur vorige week de periodetitel , nu  is men al weer gefocust op de titel in 3B.

Tegenstander De Meer had geen hoge verwachtingen van de wedstrijd tegen de koploper. Dat kwam ook snel tot uiting , na zo‘n 25 minuten was het Collins John die er 1-0 van maakte uit een kopbal. Het tempo was bij de Almeerders veel te laag en kon De Meer het nog enigszins bijbenen. Wel kreeg de tegenstander nog een penalty maar Rik van Dekken pakte de elfmeter trap uitstekend.Hierna was het de beurt aan Buitenboys en maakte Niels van der Steen de 2-0. Dit was tevens de ruststand.

Simpel.

In het tweede bedrijf liep Buitenboys simpel uit en had men geen kind meer aan de Amsterdammers. Gianni Rellum maakte uit een mooi opgezette aanval de 3-0 . Mitchell Martens zorgde voor de 4-0 en invaller Sharinda Jagroep maakte de 5-0 en 6-0 voor de Almeerders die nu  stevig op kop staan met 24 punten uit 8 wedstrijden.

Trainer Steur zag dat zijn ploeg een matige wedstrijd speelde in een veel  te laag tempo. Dat moet veranderen vindt de coach en vindt wel dat hij met zijn ploeg op koers zit en nog geen punt heeft verloren. Wartburgia, SCW en AH ‘78 volgen op 8 punten

Komende wedstrijd de topper bij Wartburgia aanvang van dit duel is 14.00 uur.

Geschreven door