SNS Sportgala en Sportverkiezingen 2021 gaan niet door.

Topsporters op een andere manier in het zonnetje gezet

Elk jaar is er een SNS Sportgala in het Topsportcentrum van Almere. Op deze avond worden de titels ‘Sportman van het Jaar’, ‘Sportvrouw van het Jaar’, ‘Paralympische sporter van het Jaar’, ‘Sportploeg van het Jaar’ en ‘Coach van het Jaar’ uitgereikt. Vanwege de coronapandemie en de daarvoor geldende maatregelen heeft de gemeente Almere besloten dat het SNS Sportgala 2022 en de sportverkiezingen 2021 dit jaar niet plaatsvinden.
In het zonnetje gezet.


Desondanks zijn Almeerse sporters eerder dit jaar in het zonnetje gezet voor hun bijzondere sportprestaties. Bo Kramer (Goud op de Paralympische spelen van 2021) ontving een bestuurlijke felicitatie en Cheyenne Bouthoorn (Goud op het Europees Kampioenschap 100 meter sprint en vijfde op de Paralympische Spelen 2021) ontving eerder deze maand de Almeerse sportpenning.

Geschreven door