Test- en vaccinatielocatie Almere wegens werkzaamheden twee dagen gesloten

De test- en vaccinatielocatie van GGD Flevoland aan de Rondebeltweg in Almere is dinsdag 9 en woensdag 10 november gesloten wegens werkzaamheden. Om ook in de komende wintermaanden de locatie te kunnen gebruiken is het nodig om het ventilatiesysteem aan te passen.

Gedurende de werkzaamheden staan er op het terrein drie bussen waarin COVID-tests worden afgenomen. De testcapaciteit in Almere is echter gedurende deze twee dagen wel minder dan gebruikelijk. In Lelystad in daarom voorzien in extra capaciteit.

Een afspraak voor een coronatest is op twee manieren te maken:

  • Online: via www.coronatest.nl.
  • Telefonisch: 0800-1202. Dit nummer is zeven dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.

Vaccinatie
Op dinsdag en woensdag is de GGD-locatie in Almere ook gesloten voor vaccinaties. Het is daarom niet mogelijk op deze dagen zonder afspraak een COVID-vaccinatie te halen in Almere. Voor andere locaties in Flevoland en in de rest van Nederland: www.prikkenzonderafspraak.nl

Liever een afspraak maken?

  • Online: via www.coronatest.nl
  • Telefonisch: 0800 – 7070. Dit nummer is zeven dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.

De test- en vaccinatielocatie zijn met ingang van donderdag 11 november weer geopend tussen 9.00 en 16.30 uur.

Geschreven door