Trainingen LHBTI+ voor zorg en welzijn

Bureau Gelijke Behandeling Flevoland biedt trainingen aan voor zorg- en welzijn professionals en vrijwilligers namens Regenboogstad Lelystad. 

In december zullen de eerste twee webinars plaatsvinden op 2 en 14 december. Tijdens de eerste bijeenkomst zal het gaan over het doorbreken van taboes en hoe je hierover het gesprek kan aangaan. Twee methoden zullen besproken worden als handvat die je als professional in je dagelijks werk kan gaan toepassen. Tijdens de tweede bijeenkomst zullen methodieken en praktische tips besproken worden voor wat je als professional kan doen als je te maken krijgt met vormen van geweld in je werk. 

Deze webinars worden verzorgd door Movisie. Opgeven in Flevoland kan via info@bureaugelijkebehandeling.nl . 

Bij 3 of meer aanmeldingen van dezelfde organisatie/instelling, ontvangt de organisatie een Kika Regenboogbeer.

Mochten jullie als organisatie meer willen weten over een bepaald thema wat raakt aan het  LHBTI+ sensitief werken, laat ons dit vooral weten. Ook via onze survey kun je je voorkeuren opgeven. https://us13.list-manage.com/survey?u=c906dafb29a4851b800e6fbf3&id=0b058a41f0&attribution=false&e=c08ce11698

Agenda

2 december 10.00-12.00 uur

Webinar: Doen wat werkt: hoe maak je taboes bespreekbaar? 

14 december 13.00-15.00 uur

Webinar: LHBTI en huiselijk geweld

Geschreven door