Uitbreiding gesproken nieuws met sportverslagen

Omroep Almere probeert een zo groot mogelijke deel van de Almeerders te bereiken met hun diensten. Zo brengen we bv een radiostream waar enthousiaste vrijwilligers leuke programma’s maken. Van luistermuziek tot discussie of info programma’s. Dat doe we de gehele dag door. De programma’s beginnen elk uur met het landelijke en lokale nieuws. Daar is niets speciaals aan, doen de meeste radiostations.

Al sinds een 1,5 jaar plaatsen we deze berichten ook op onze speciale pagina(katern) Gesproken Nieuws Daar treft u nu elke dag het Lokaal Nieuw, en Weerbericht aan ingesproken door Kevin Meij. Deze wordt dagelijks vernieuwd.

Met het Radio Nieuws hebben we een samenwerkingsovereenkomst voor het landelijknieuws welke telkens vernieuwd wordt tussen 07.00-24.00 uur. Ook hebben ze een zogenaamde headlines.

Nu brengen we sinds vandaag wekelijks de gesproken sportverslagen ook uit. Door Rene van Els, u wel bekend van het radio programma “Grandcafe Rene” We brengen de Eerste amateurteams voetbal van Buitenboys, Waterwijk Zaterdag, Zondag en Dames, FC Almere en Forza. De datum van de wedstrijd staat ook vermeld. Om ook een database van de verslagen op te bouwen worden ze bij het geschreven verslag welke is opgesteld door onze sport redactie onder leiding van Herman de Wit daar ook onder toegevoegd.

De verslagen mogen ook geplaatst worden op de websites van de clubs inclusief de audio bestanden. Echter dient dan wel aan bron vermelding te worden gedaan.

Omroep Almere is een vrijwilligers organisatie. Wij krijgen geen subsidie van de overheid, alle vrijwilligers betalen gezamenlijk de kosten, en krijgen inkomsten uit donaties. Wilt u ons steunen, aan de rechterzijde treft u een Ideal betaal mogelijkheid aan. Wel zo veilig en wordt zee gewaardeerd.

Geschreven door