Almere City FC stelt Alex Pastoor aan als nieuwe trainer.

Almere City heeft vanaf de winterstop een nieuwe trainer aangesteld, Alex Pastoor is de man die de Almeerders weer op het rechte spoor moet zetten. Na de matige prestaties tot nog toe moet er wat gebeuren en kwam de keuze bij Pastoor uit.

Pastoor tekent voor anderhalf seizoen bij de Almeerse club. Tim Bakens blijft tot 18 december hoofdverantwoordelijk en vormt daarna, samen met Hedwiges Maduro en Serge van den Ban, de technische staf.

De eerste wedstrijd van Almere City FC onder leiding van Pastoor is op 10 januari in Eindhoven tegen Jong PSV.

Ervaring

Met Alex Pastoor kiest Almere City voor een ervaren trainer, die inmiddels al twintig jaar lang coach is in het betaalde voetbal. Pastoor wist promoties af te dwingen met SBV Excelsior (2010) en Sparta Rotterdam (2016) en stond verder aan het roer bij clubs als N.E.C. Nijmegen, Slavia Praag en AZ. Van 2019 tot en met 2021 was hij trainer van het Oostenrijkse SC Rheindorf Altach. Genoeg ervaring zou je zeggen en denkt de Almeerse club een goede keuze te hebben gemaakt.

Geschreven door