Almere City zit flink in een dip.

Bij Almere City gaat het nog lang niet voor de wind, nadat Van Beek is vertrokken zit er nog geen verbetering in. Interim trainer Tim Bakens zal nog moeten puzzelen om alle neuzen weer in de goede richting moeten krijgen. Werd er voor de competitie nog lovend over de prestaties van vorig seizoen gesproken momenteel is daar nog niets van terug te vinden. 

Verdedigend

Tegen Emmen begon men met een vijf mans defensie maar later bleek dat dat ook geen effect had. Wel kwam men snel op 0-1 maar de goal van Arweiler werd geannuleerd. Niet veel later was het wel 1-0 voor Emmen na een fout van Poll. Binnen 20 minuten was het ook al 2-0, Hammouti gaf het volgende cadeautje weg en Emmen profiteerde dankbaar 2-0.

Handen op elkaar

Na de rust duurde het niet lang voordat de 3-0 een feit was, een fraaie knal van Assehnoun vanaf ruim zestien meter liet de handen van de technische staf van Emmen op elkaar gaan. Almere City kreeg hierna ook wel wat kansen maar goals maken bleek toch een te grote opgave. Emmen had ook nog kansen op meer maar het bleef bij deze stand en loopt City behoorlijk achter de feiten aan.

Komende wedstrijd krijgt men bezoek van FC Eindhoven en zal men toch een keer op moeten staan om weer eens een driepunter binnen te halen.

Geschreven door