FC Almere kiest voor voor Tjeerd Hof als interim trainer/coach!

Nadat trainer Charly Olf door FC Almere op non actief was gesteld vanwege de slechte resultaten moest men snel op zoek naar een nieuwe trainer/coach. Na veel gesprekken kwam men uiteindelijk uit bij Tjeerd Hof die ook als assistent  trainer functioneerde bij de selectie van de zaterdag tweedeklasser.  

Communicatie.

De slechte resultaten in de tweede klasse A tot nog toe en een moeizame communicatie binnen de selectie waren o.a. de oorzaak van de breuk met Olf. Het bestuur van de club ging met de technisch commissie in gesprek en kwam tot de conclusie dat verder samenwerken binnen de selectie met de trainer geen optie meer was. Uiteindelijk kwam men uit bij  assistent trainer Tjeerd Hof die al vele jaren aan de club verbonden is en bereid was om als interim coach het seizoen af te maken.

Jeugdteam.

Nadat het bestuur de op non actief gestelde trainer had ingelicht moesten er nog wel wat plooien recht gestreken worden hoe Olf het eenjarig contract bij FC Almere zou uitdienen. Uiteindelijk kwam men overeen dat de trainer tot aan het einde van het seizoen een jeugdteam gaat trainen en de begeleiding hierbij. 

Het bestuur en technische commissie is blij met deze uitkomst en hoopt bij monde van Remco Fens dat de competitie weer snel hervat kan worden en FC Almere weer in rustiger vaarwater komt.

Geschreven door