Kampioensfeestje voor voetbalmeiden 013-3 van FC Almere.

Zaterdagmiddag wisten de meiden 013-3 van FC Almere het kampioenschap binnen te halen door een mooie 0-5 overwinning op AS ‘80 . 

In het clubhuis van de club werd deze mooie prestatie dan ook feestelijk gevierd. De meiden werden onthaald en flink in het zonnetje gezet. Met diverse consumpties kon het feestje beginnen en werden alle speelsters apart gehuldigd en voorzien van een mooie medaille als herinnering. Een mooie prestatie natuurlijk voor dit team en was er groot applaus door de ouders en fans van de ploeg. Ook hulde voor de ouders en begeleiders die hun meiden altijd hebben gesteund en een dikke pluim verdienen. Het was lang onrustig in het clubhuis maar uiteindelijk ging iedereen tevreden en in feeststemming weer naar huis.

Geschreven door