Verbouwing clubhuis ASC Waterwijk loopt vertraging op maar zal bij competitiestart klaar zijn.

Bij ASC Waterwijk wordt het clubhuis momenteel behoorlijk gerenoveerd. Kleedkamers worden verplaatst en er komen diverse extra ruimtes bij. Ook de kantine ondergaat een metamorfose. Zo ook voor de behandeling van spelers bij blessures. Fysio-therapeut en masseur Ron Grosze Nipper ziet dat er straks een mooi geheel komt te staan.” Het is nu nog even bijten om het op tijd klaar te krijgen maar hopelijk kunnen we bij het begin van het nieuwe seizoen de vlag uit hangen en trots zijn op ons nieuwe gerenoveerde clubhuis, verder zijn er altijd weer mensen bij de club die belangeloos en met veel clubliefde hun steentje bijdragen. 

Belangrijk

Zo zijn Hans Visser, Bauke Boersma en Wilfred Jooren elke dag wel op het complex om voor-werkzaamheden te verrichten die belangrijk zijn bij zo’n renovatie . Erg belangrijk voor de club en tegelijk een mooie controle of de bouw wel goed verloopt”: zegt Grosze Nipper en ziet zo langzamerhand ook zijn nieuwe onderkomen gestalte krijgen. “Ik moet me nu nog even behelpen in de oude kantine waar mijn massagetafel nu tijdelijk staat maar straks ziet alles er weer schitterend uit “, zegt de al vele jaren aan de club verbonden masseur.

Vertraging

Vice- voorzitter John de Vries ziet ook dat er jammer genoeg wat vertraging is maar laat weten dat het straks op tijd klaar zal zijn en dat de club met een nieuwe uitstraling weer van start zal gaan. “We zullen zorgen dat eerst de kleedkamers klaar zijn zodat er getraind kan worden en zullen we misschien wel een noodvoorziening moeten treffen maar daar heb ik vertrouwen in”, aldus de vice- voorzitter die tijdelijk Rini Walburg vervangt. Walburg die na diverse jaren deze functie niet meer kan combineren met zijn werkzaamheden.

Uiteindelijk zal er een nieuwe voorzitter gekozen worden zodat de club op bestuurlijk niveau ook weer compleet is.Komende week beginnen de trainingen bij Waterwijk en zullen er noodvoorzieningen worden genomen zodat de leden weer optimaal hun sport kunnen beoefenen.

foto: Masseur Ron Grosze Nipper, Wilfred Jooren en Bauke Boersma in de tijdelijk ruimte waar straks de spelers worden behandeld.

Geschreven door