Let Chill – test uitzending van 15-12-2021

De woensdagavond van 20.00-22.00 uur is op de radio speciaal voor de jongeren in onze stad. Om de week hebben wij een programma. We wisselen af tussen Let Chill en Talk and Listen.

Beide programma’s worden gepresenteerd door broer en zus Guillano en Cheyenne Toney, tevens verzorgen zij enige live optredens.

Let’s Chill is een interactief radioprogramma voor jongeren bij de lokale radiozender Omroep Almere. Bij Let’s Chill staat de invloed van corona op het leven van jongeren centraal. Elke uitzending zal bestaan uit gelijkgestemden en zij zullen in een huiskamersfeer het effect van corona-(maatregelen) op hun leven met de gespreksleiders bespreken. Vrijetijdsbesteding, relaties en persoonlijke gezondheid komen uitgebreid aan bod. Het gesprek zal worden afgewisseld met (live) muziek. Er zullen in totaal zes uitzendingen zijn.

Vanavond was Studeren in corana tijd het onderwerp de mogelijkheden on onmogelijkheden om nu in team verband te sporten. Hoe organiseren onze gasten het.

We hebben in de studio Dylan, Lianne, Danyae, Gabriella en aan de telefoon Keisha en Mookie

Wil je mee praten bij een volgende uitzending bel 036-3690072 en 036-3690073 het is een gezellige boel, leuk om mee te werken en vooral geef je mening op een respect volle manier.

De eerste keer dat we op afstand opnames maken, dus sorry voor de kwaliteit maar dat gaat goed komen. Helaas waren er nogal wat lach salvo’s daarvoor onze excuses maar het was zo gezellig.

Geschreven door