Site van gemeente geeft overzicht sport en spel

Een nieuwe website van de gemeente geeft een groot aanbod weer van mogelijkheden om te sporten of aan culturele activiteiten mee te doen. De site hoort bij een campagne waarmee de gemeente mensen wil uitdagen te bewegen en cultuur te beleven.

Op de website sportencultuur.almere.nl zijn die lessen per stadsdeel ingedeeld. Ook alle commerciële aanbiedingen staan vermeld. Er is informatie te vinden over de kosten en de tijden waarop aan activiteiten kan worden meegedaan. Ook is er een pagina waarop te zien is voor welke leeftijdsgroepen activiteiten bedoeld zijn.

Zo staat bijvoorbeeld vermeld dat volwassenen op maandag kunnen meedoen aan aerobics in Poort. Op donderdag zijn in Hout sport- en spelactiviteiten voor kinderen en staat vermeld dat er gratis proeflessen basketbal worden gegeven door Almere Pioneers.

Op cultureel gebied worden mogelijkheden genoemd van Popkoor Remix, muziekonderwijs van Hubertus (Muziekwijk) en over een cursus fotograferen.

Geschreven door