4x de ultieme dorstlessende relatiegeschenken

Ben je op zoek naar geschikte relatiegeschenken voor je onderneming? Dan zou je kunnen overwegen om te investeren in gepersonaliseerde drinkbenodigdheden en deze te gebruiken als relatiegeschenken.

Deze items komen altijd van pas en kunnen voor veel zichtbaarheid van je bedrijf zorgen. Een groot pluspunt is daarnaast dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn op dit gebied. Welke dat zijn? Ontdek het in dit artikel!

Duurzaam drinken

Het is tegenwoordig erg populair om een Dopper, de duurzame waterfles, te personaliseren en te voorzien van een bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Doppers zijn flessen die gemaakt zijn van gerecycled en afbreekbaar materiaal en zijn dus erg geschikt om als relatiegeschenk uit te delen. Doppers van Maxilia zijn een goed idee, omdat je zo met je bedrijf uitstraalt dat je het belangrijk vindt om duurzaam bezig te zijn. Een leuke bijkomstigheid: Doppers zijn verkrijgbaar in alle kleuren en kunnen dus zo worden vormgegeven dat ze precies bij je bedrijf passen.

Bidon met logo

Relatiegeschenken kun je helemaal op de doelgroep aanpassen. Heb je te maken met veel sportievelingen? Dan kan het een goed idee zijn om bidons met logo aan te schaffen. Ook bidons kun je in veel verschillende kleuren en formaten krijgen en voorzien van je bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Deel ze dan uit bij belangrijke afspraken of tijdens een activiteit of evenement. Open je een sportschool of bijvoorbeeld een yogastudio? Dan kan het erg waardevol zijn om deze sportieve relatiegeschenken uit te delen zodat je naam lekker zichtbaar wordt.

Koffietijd

Nederlanders zijn natuurlijk echte koffiedrinkers. Speel daarop in door koffiemokken of koffiebekers aan te schaffen met je bedrijfslogo erop. Dit kan je aanschaffen bij https://www.maxilia.nl/ . Je kunt deze natuurlijk op kantoor door je personeel laten gebruiken, maar ze zijn ook zeer geschikt om uit te delen aan (potentiële) klanten. Je kunt het daarnaast nog persoonlijker aanpakken en de beker of mok laten bedrukken met leuke foto’s van het team of met een spreuk die kenmerkend is voor jullie als bedrijf. Dit is vooral een leuk idee wanneer je op een beurs staat; op die manier leren mensen je bedrijf snel kennen.

Gezellig proosten

(Potentiële) zakenrelaties wil je natuurlijk warmhouden. Geef ze daarom als bedankje voor de samenwerking een gepersonaliseerd bier- of wijnglas. Glazen zijn goede items om op een subtiele manier je bedrijfslogo meer zichtbaarheid te geven. Laat er dan wat extra maken; deze kun je dan eventueel in een leuk bier- of wijnpakket stoppen in combinatie met een goed biertje of een lekkere fles wijn. Proost!

Geschreven door