Almere City FC treft voorbereidingen voor opening stadion.

Clubs uit het betaalde voetbal, waaronder Almere City FC, zijn voorbereidingen aan het treffen om hun stadions weer open te stellen voor supporters. 

De clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie kwamen afgelopen weekeinde al met een gezamenlijk statement. “Wij kunnen niet langer zonder publiek spelen”, was de boodschap. De clubs zijn het dus zat zonder publiek en zullen alles in het werk stellen om dit te realiseren.

Versoepelingen.

Mocht het kabinet geen versoepelingen aankondigen, dan wil Almere City FC tijdens de thuiswedstrijd tegen Telstar van zondag 30 januari publiek toelaten in het Yanmar stadion. Almere City zal het met Burgemeester Bijleveld gaan bespreken en tekenen natuur op de medewerking.

Geschreven door