Bouw je mee aan de GigaGieter?

Er komt een reuzengieter aan de achterkant van het Upcyclecentrum te staan! Tijdens het Steiger Festival op 9 oktober is de winnaar van om de achterkant van het Upcyclecentrum te verfraaien, bekendgemaakt. 

Citysenses heeft met de reuzengieter de prijsvraag gewonnen. Het kunstwerk wordt volledig van gerecycled of hergebruikt materiaal gemaakt. Het is 11 meter hoog. Het Upcyclecentrum in Almere Haven helpt mee met het inzamelen van het materiaal. De grote gieter moet begin 2022 klaar zijn en is voor Floriadebezoekers te zien vanaf de kabelbaan en de bushalte.

Werk je mee aan dit kunstwerk?

Wil jij met jouw bedrijf (onbetaald) meewerken aan dit circulaire kunstwerk? De organisatie zoekt vrijwilligers die willen helpen met het bevestigen van gerecycled plastic aan het frame van het kunstwerk. Wil jij helpen bij het realiseren van een echt Almeers kunstwerk meld je dan aan.

Vragen?

Kijk op Citysenses.nl-  voor meer informatie over stuur een e-mailtje naar: info@citysenses.nl-

Geschreven door