De politie heeft uw hulp hard nodig. Bekijk de video

De politie heeft jullie hulp hard nodig in de zoektocht naar deze zeer gewelddadige verdachte van een overval op een vrouw in december 2021. Deze week is er al uitgebreid aandacht aan besteed in Opsporing Verzocht en nu delen wij deze beelden nogmaals via onze kanalen.

De man op deze beelden wordt ervan verdacht een 50-jarige vrouw te hebben mishandeld met een hamer. Dat gebeurde op 18 december in de lift van een appartementencomplex in Almere. Deel dit bericht en help de politie de verdachte te vinden! Iedereen die iets weet over de zaak of over de verdachte, wordt met klem gevraagd zich bij de politie te melden.

Dat kan via 0800-6070 of Via misdaad anoniem. Via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl Kijk hier het item van Opsporing Verzocht terug: https://opsporingverzocht.avrotros.nl/…/vrouw-50-zeer…/

Geschreven door