Debuut Your Musiq Live met Benthe Renee

Afgelopen zaterdag 8 januari was het zover, de allereerste Liveshow van Your Musiq Live, een nieuwe samenwerking tussen Your Musiqskool,
Omroep Almere en ochtendprogramma Wakker Worden Met!
Met dit nieuwe initiatief en deze allereerste show openen we een seizoen van nog meer live muziek van jong almeers talent vanuit de muziekschool en daarbuiten.

Deze feestelijke 1e uitzending stond in het teken van het 10 jarig jubileum van Your Musiqskool. Oprichter Julia Olthoff had als guestartist meegenomen, Benthe Renee, getalenteerde singer-songwriter en YMS student van het eerste uur. Programmamakers Johan en Bjork openden het programma met een interview met Benthe en Julia, waarbij herinneringen werden opgehaald en waarbij Benthe vertelde over waarom muziek haar grote passie is en de thema’s waar ze over schrijft.

Een bijzonder persoonlijk en ontspannen interview waarmee Benthe en Julia de luisteraars een kijkje geven in de muzikale ontwikkeling van Benthe, de lessen bij Your Musiqskool en hoe dat haar heeft geholpen tijdens de corona crisis.

Afgelopen seizoen heeft ze daardoor voor de tweede keer meegedaan met de Kunstbende Voorronde Flevoland en de derde plaats bereikt! Benthe speelde 2 eigen nummers “The Feeling of a Sunday, “Not Your Property” en een als afsluiter een spetterende cover/mash up van Mad About You/ Wonderwall. Dat je ondanks alles je muzikale dromen en doelen kan bereiken laat Benthe dan ook echt zien. Een positieve boodschap waarmee Benthe graag mee afsluit.

Uitzending Gemist zaterdag 8 januari 2022 Met Bente
Luister haar interview en muziek hier terug:

[audio_player id=19942]Agenda | Your Musiq Live 2
De volgende Your Musiq Live is op zaterdag 5/2 met jong talent Jaïnda Buiter, student Conservatorium Amsterdam, vocaliste bij het Nederlands Junior Jazz Orkest en nog steeds YMS student. Meer informatie volgt binnenkort.

Geschreven door