Echnaton organiseert ‘Open Avond Live’: veelzijdig infotainment voor groepachters

Vrijdagavond 21 januari is de open avond van Echnaton. Vanwege de coronabeperkingen presenteert de school de talkshow ‘Open Avond Live’.

In deze veelzijdige interactieve liveshow neemt presentator en rector Freek van Gurp de kijker mee door scholengemeenschap Echnaton. “Aan mijn tafel bespreken we alles wat je moet weten over onze sportieve en ondernemende school”.

Experts aan tafel

Als rector en vader van drie kinderen weet Van Gurp hoe moeilijk de keuze voor een nieuwe school kan zijn. “Daarom beantwoorden we de belangrijkste vragen van de kinderen en hun ouders direct in het programma. Dat kan via de chat op onze website. De belangrijkste expert aan tafel is een leerling, maar er schuiven ook andere gasten aan. De verslaggevers van Echnaton FM nemen de kijkers mee naar bijzondere plekjes in de school.”

Echnaton Huisband

Een talkshow voor groepachters lijkt misschien een saai medium voor kinderen. “Onjuist”, zegt Van Gurp, “je gaat veel van onze leerlingen zien en we hebben de beste optredens van dit moment op het ‘Open Avond Live’-podium. Denk aan de Echnaton Huisband, diverse zangers en zangeressen, maar er is ook ‘speed art’. De nummer 1 uit onze hitlijst ‘De Pot 2000’ van 2021 vind je eveneens terug in de show. In 50 minuten weet je het zeker: dit is je nieuwe school.”

Online ‘Meet & Greet’

Na ‘Open Avond Live’ is het tijd voor écht persoonlijk contact. Op donderdag 27 januari, van 15.00 tot 18.00 uur, organiseert de school een online ‘Meet & Greet’ met medewerkers en leerlingen. ‘Open Avond Live’ is op vrijdag 21 januari te zien in drie rondes: 18.00 uur, 19.00 uur en 20.00 uur. Voor alle activiteiten moeten geïnteresseerden zich aanmelden op de website van de school: www.echnaton.nl.

Geschreven door