Sponsor Commissie FC Almere werpt z’n vruchten af.

Een ieder die op het sportcomplex van FC Almere komt zal de toename van het aantal sponsoruitingen opgevallen zijn. Met name reclamedoeken, team kleding sponsoring is de laatste maanden enorm toegenomen. Binnenkort komen hier nog een aantal sponsoren bij.

Het binnenhalen van sponsoren gaat natuurlijk niet vanzelf, de inspanning van leden van de Sponsorcommissie van de club zorgen hiervoor. De toename van de al genoemde sponsoruitingen werpt zijn vruchten af, omdat steeds meer potentiële sponsoren zelf de weg naar de club vinden om reclame te maken. Dit is natuurlijk enorm gaaf en juicht de club alleen maar toe.

Professionalisering

 De Sponsorcommissie professionaliseert op een breed commercieel vlak, dit is nodig om de club meer aanzien te geven bij haar leden, in de regio en bijdraagt aan stabiele financiële inkomsten.

Op dit moment bestaat de Sponsor Commissie uit vijf leden (zie foto). Echter is de Sponsorcommissie op zoek naar versterking. Wij zoeken een gastvrouw/heer, die naast het meedenken/doen met deze Commissie, support verantwoordelijkheid neemt voor het versturen van uitnodigingen (sponsors, vergaderingen), ontvangst organiseert en voorzien van consumpties van onze sponsoren, in de business club, tijdens de thuiswedstrijden van de zaterdag 1.
Mocht U interesse hebben neem dan contact met ons op via e-mail:sponsorcommissie@fcalmere.com,

Geschreven door