Stijn Keller verlengt contract bij Almere City FC.

Keeper Stijn Keller heeft zijn contract bij Almere City FC met twee seizoenen verlengd. De 21-jarige doelman ligt nu vast tot de zomer van 2024.

Keller trad op 11-jarige leeftijd toe tot de Football Academy van Almere City FC en doorliep de gehele jeugdopleiding. Hij tekende  zijn eerste profcontract toen hij negentien jaar was. 

Door groeien.

Inmiddels is Keller tien jaar bij deze club betrokken en heeft het erg naar zijn zin en streeft erna om nog verder door te groeien. Almere City is blij met de doelman en belonen hem graag om dit talent op een hoger niveau te brengen.  “Hij krijgt de gelegenheid om de komende seizoenen te concurreren voor een plek onder de lat” aldus de club die momenteel minder draait vergeleken bij het afgelopen seizoen maar het volste vertrouwen heeft op betere resultaten.

Geschreven door