Studeren in stadion van Almere City FC

Studenten die vanaf september op Hogeschool Windesheim Almere de studie tot leefstijlcoach gaan volgen, krijgen twee dagen in de week les in het stadion van Almere City. De eerstedivisionist gaat nauw samenwerken met de hogeschool.

“De expertise van het docententeam van Windesheim, gecombineerd met de kennis, het netwerk én de prachtige, inspirerende accommodatie van Almere City FC zorgen ervoor dat talenten in onze regio tot bloei kunnen komen”, aldus Kees Stolwijk, directeur van Windesheim Almere.

Performance coaches van de club zullen tijdens gastlessen, bijvoorbeeld op het gebied van fysiotherapie, diëtetiek en sportkunde, hun expertise met studenten delen. Ook verbindt Almere City studenten aan leden van de businessclub voor praktijkopdrachten.

Geschreven door