Dit heeft Theatergroep SubSub in 2022 voor jou in petto

Het jongeren theatergezelschap SubSub zit in 2022 niet stil. Het hele jaar door worden er allerlei voorstellingen en projecten uit- en opgevoerd.

Zo kun je in maart 2022 naar de montagevoorstelling LIFE, in juni wordt de voorstelling ROUWKOST gespeeld en is ook te zien op de 180 dagen tijdens de Floriade. Daarnaast is er een voorstelling speciaal voor op de Floriade in de maak, wordt er samengewerkt met Theatergroep Suburbia die op Theater na de Dam staat en ligt er ook nog een speciale samenwerking voor in het najaar op de plank. Meer informatie hierover vind je op www.subsub.nl.

Over de montagevoorstelling LIFE

LIFE is een voorstelling die uit het spel/makers traject SubSubXtra voortvloeit. In deze voorstelling spelen jonge acteurs mee, die naast acteur ook maker zijn. Zij maken onder begeleiding van regisseur en trainer Jurriën Trappel deze voorstelling. Deze voorstelling is beperkt te bezoeken op 17, 18 en 19 maart 2022.

Verlies, rouw, dood, identiteit en verbinding in ROUWKOST

In juni 2022 gaat de voorstelling ROUWKOST in première, waarin het thema rouw centraal staat. Mensen mogen pas doodgaan als ze een ‘mooi’ leven achter de rug hebben. Anders voelt het oneerlijk en onterecht. Toch verliezen elk jaar meer dan 6000 kinderen één of beide ouders aan de dood. Daarnaast overlijden er ook broers, zussen en andere dierbaren. De dood hoort bij het leven. Ondanks dat, is er in onze cultuur weinig aandacht voor de dood en hoe daar mee om te gaan. Met deze voorstelling wil SubSub het taboe rondom rouw verbreken en nemen ze je mee in het rouwproces van jonge mensen die een ouder verliezen. Kaarten voor deze voorstelling zijn vanaf mei 2022 te koop.

Over het jongerengezelschap van Flevoland

Theatergroep SubSub is hèt jongerengezelschap van Flevoland. Ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia, is zij sinds 2017 een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar.

SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent? Deze vragen stellen we onszelf, de acteurs en het publiek in de voorstellingen van SubSub.

Geschreven door